fbpx

Предпазни маски

Производство на маски

Изработени са според нормите на европейския стандарт за производство на медицински маски EN 14683:2019 +AC:2019, следват ISO 13485.
Дружеството е регистрирано като производител на медицински изделия клас I от Изпълнителна агенция по лекарствата с номер BG/CA01/MD – 0034 от 11.08.2020 година.
Дружеството притежава и разрешение за внос и търговия с медицински изделия под номер на ИАЛ с номер BG/WDA/MD -0233 от 31.03.2020 година.
Медицинските маски имат Декларация за Съответствие, маркировка CE. Проведените изследвания са от Nelson Labs USA.

Еднократни санитарни маски

Еднократни медицински маски, тип II

Еднократни медицински хирургически маски, тип II R

Санитарни маски

Санитарните маски са изработени според указанията на Европейската комисия CWA 17553 от юни 2020 за производството на общностни маски. Санитарните общностни маски имат до 90 % филтърна защита.

Размер: Санитарна
Брой: 50 броя

Медицинските маски Тип II  са изработени от висококачествен нетъкан текстил с хидрофобен оцветен преден слой. Сертифицирана филтърна защита като среден слой от >= 98 % и са с хипоалергенен лицев слой. Имат перфектна дихателна способност. Продукта е с ластици за ушите. Разполагат с пластина за огъване по формата на носа.

Размер: Медицинска
Брой в пакет: 50 броя

Медицинските маски Тип II R са изработени от висококачествен нетъкан текстил с хидрофобен оцветен преден слой. Сертифицирана филтърна защита като среден слой от >=  98 % и са с хипоалергенен лицев слой. Имат перфектна дихателна способност. Продукта е с ластици за ушите. Разполагат с пластина за огъване по формата на носа.

Тип II R имат свойство да предпазват от проникването на артериална кръв под високо налягане.

Размер: Медицинска
Брой в пакет: 50 броя

Международни лабораторни анализи от

Nelson Labs