fbpx

КОМПАНИЯТА

Производство на пелени

Търговската ни марка Аливио има богато портфолио от висококачествени продукти при инконтиненция и саниратни продукти. Вече над 14 години доставя качество, спокойствие и грижа за Вас и Вашите близки. 

Към настоящия момент основна дейност е производство на абсорбиращи подложни чаршафи, медицински и хирургични еднократни предпазни маски, рециклиране на целулоза и полимери както и дистрибуция на продукти за инконтиненция при възрастните и медицински изделия.

През годините сме се доказали като надежден партньор, с гъвкави решения и постоянно високо качество. На вътрешния пазар в Република България, нашата маркa Alivio е с национално покритие, като е представена във всички аптеки, при най-добри пазарни резултати.

От 2018 година сме и производител на подложни абсорбиращи чаршафи за еднократна употреба. Разполагаме с ново, модерно оборудване, специално проектирано за производството на широк спектър дизайн при производството на подложните абсорбиращи чаршафи.
През 2019 година, Дружеството стартира проект по изграждането на рециклираща поточна линия за рециклиране на целулозни продукти и полимери, които са отпаден продукт от собсвеното производство, както и изпълнява външни поръчки от други клиенти.
През 2020 година стартира и производството на  еднократни медицински и хирургични маски, съгласно изискванията на EN 14683:2019+AC 2019 и ISO 13485.
Производствената ни база в гр. Червен бряг се разполага на 9 000 квадратни метра, близо е до столицата гр. София и до ключови международни транспортни артерии. Складовите ни бази са разположени в гр. Червен бряг и гр. Пловдив на общо около 15 000 квадратни метра. 
Стремим се да доставим на нашите клиенти решения, съобразени с техните конкретни нужди и намерения, така че да съумеят от своя страна да отговорят на пазарните предизвикателства и да изградят своя успешен бранд. Освен марката Alivio, дружеството произвежда абсорбиращи чаршафи за еднократна употреба и като PRIVATE LABEL за своите клиенти и бранд холдъри. Модерното ни оборудване, опитния ръководен и изпълнителски екип, както и дългогодишната ни организация за поддържане на постоянно високо качество са гаранти за успешното изпълнение на Вашия проект.