fbpx
alivio-productions

От 2018 година сме и производител на подложни абсорбиращи чаршафи за еднократна употреба. Разполагаме с ново, модерно оборудване, специално проектирано за производството на широк спектър дизайн при производството на подложните абсорбиращи чаршафи. Търговската ни марка Аливио има богато портфолио от висококачествени продукти при инконтиненция и саниратни продукти. Вече над 14 години доставя качество, спокойствие и грижа за Вас и Вашите близки.  

Към настоящия момент основна дейност е производство на еднократни чаршафи и медицински и хирургични еднократни предпазни маски, рециклиране на целулоза и полимери както и дистрибуция на продукти за инконтиненция при възрастните и медицински изделия.

През годините сме се доказали като надежден партньор, с гъвкави решения и постоянно високо качество. На вътрешния пазар в Република България, нашата маркa Alivio е с национално покритие, като е представена във всички аптеки, при най-добри пазарни резултати. 

Освен марката Alivio,  дружеството произвежда абсорбиращи чаршафи за еднократна употреба и като PRIVATE LABEL за своите клиенти и бранд холдъри.

През 2019 година, Дружеството стартира проект по изграждането на рециклираща поточна линия за рециклиране на целулозни продукти и полимери, които са отпаден продукт от собсвеното производство, както и изпълнява външни поръчки от други клиенти.
През 2020 година стартира и производството на  еднократни медицински и хирургични маски, съгласно изискванията на EN 14683:2019+AC 2019 и ISO 13485.
Производствената ни база в гр. Червен бряг се разполага на 9 000 квадратни метра, близо е до столицата гр. София и до ключови международни транспортни артерии. Складовите ни бази са разположени в гр. Червен бряг и гр. Пловдив на общо около 15 000 квадратни метра. 
Стремим се да доставим на нашите клиенти решения, съобразени с техните конкретни нужди и намерения, така че да съумеят от своя страна да отговорят на пазарните предизвикателства и да изградят своя успешен бранд.  Модерното ни оборудване, опитния ръководен и изпълнителски екип, както и дългогодишната ни организация за поддържане на постоянно високо качество са гаранти за успешното изпълнение на Вашия проект.