fbpx

Доставка и връщане на стоки от магазина

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

  • Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт, Спиди или Лео експрес, според предпочитанията на клиента. 
  • Стандартния срок на доставка е от 2 до 4 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на куриерските фирми).
  • Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.
  • Поръчки се обработват до 14 ч. в работни дни. Поръчките, постъпили след 14 ч, се обработват на следващия работен ден.
  • При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

Цена на доставка:

  • За поръчки над 100 лева – безплатна доставка до офис на избрната куриерска фирма.
  • За поръчки с доставки до адрес или за поръчки под 100 лв. ще бъдете информирани за стойността на куриерската услуга в телефонен разговор. Куриерската услуга ще се заплаща допълнително към фирмата доставчик.

*Всички цени са с включен ДДС

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Еконт. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на:

  • получаване на продукта

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Адресът за връщане или замяна: офис на Еконт експрес – офис Червен Бряг Общината, Адрес: Червен Бряг ул. Г. С. Раковски №24 Телефон: 359 82 526 873

Можете да върнете поръчан артикул само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, със следи от грим. Опаковката също трябва да бъде в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в нея. Всички етикети на стоката трябва да бъдат запазени, както и хигиенната лепенка на продукта.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

  • производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и) или до 14-дневен срок при спазени горепосочените условия за връщане)
  • несъответствие с обявения/поръчан размер или модел.

В тези случаи, разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца на info@alivio.bg като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът или в случаите на погрешно изпратен размер от Търговеца – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.

Формуляр за връщане на закупени от нас артикули, можете да попълните в офиса на куриера.