fbpx

„Готови сме!“ – Alivio се включва в инициативата „Да изчистим България заедно“

Аливио - Готови сме

На 16 септември 2023 година (събота) се очаква да се проведе най-голямата доброволческа екоинициатива у нас, организирана от bTV Media Group, в подкрепа на световната инициатива „World Clean Up Day 2023“. Тази инициатива събира хора под надслова „Готови сме!“ и се съсредоточава върху почистването на нашата прекрасна родина.

Доброволците от Alivio ще се включат в усилията по почистването на град Червен бряг. Основният акцент на организираната акция ще бъде възстановяването на детска площадка в центъра на града и почистването на нерегламентирани сметища в района на гр. Червен бряг.

За целта, Alivio ще предостави необходимите материали като чували, ръкавици и специална техника за отстраняване на обемни отпадъци, както и транспортно средство за тяхното извозване.

С гордост споделяме, че компанията се включва в инициативата „Да изчистим България заедно“, като част от своята последователна политика за опазване на околната среда. През 2019 година, дружеството стартира проект за изграждане на рециклираща поточна линия за целулозни продукти и полимери, които са отпадъчни продукти както от нашите, така и от чужди производства. Процесът на преработка включва санитарни и хигиенични продукти, като след това рециклираната суровина се използва в новото производство. Важно е да се подчертае, че опаковките и пликовете, използвани при пакетирането на нашите продукти, са напълно рециклируеми.

Мерките, които прилагаме в нашата компания, се вписват в рамките на серия действия, насочени към устойчива промяна, рециклиране и грижа за природата. Ние вярваме, че заедно можем да направим значима промяна и да оставим по-чиста и здрава среда за бъдещите поколения. Включете се и вие в инициативата „Да изчистим България заедно“ на 16 септември и допринесете за по-добро бъдеще за нашата страна!