fbpx

Проблем и решение

Inkontinenciq

Инконтиненция: Как да решим проблема?

Много хора не знаят какво да направят, когато открият, че имат уринарна инконтиненция. Крият проблема си, изпитват срам, дистанцират от семейството и приятелите, не се консултират с лекар. Въпросът е деликатен и засяга интимната сфера, която за мнозина е обект на табу. Най-важно е да преодолеете неодобството и да говорите за проблема.

Някой просто се опитват да затворят очите си, убеждавайки се, че няма проблем, че това е временно състояние и ще премине от само себе си.  За съжаление, това не е така: симптомите на заболяването не само не изчезват с течение на времето, а само се влошават, което затруднява последващото лечение.

Ако имате уринарна инконтиненция, не се колебайте да посетите Вашия лекар за съвет. Имате право да задавате всякакви въпроси, свързани с вашето здраве.

Използвайте също урологични санитарни продукт, специално предназначени за хора с лека уринарна инконтиненция.

Предпазните продукти с марка Alivio са направени с мисъл за нуждите на хората, които ценят безопасността и комфорта и в същото време пълната неприкосновеност на личния живот. Изработени от висококачествени материали, позволява пълна свобода на движение.